Placeholder image

 

RBK Fotballskole

Hver sommer arrangerer Rosenborg Ballklub syv fotballskoler. De arrangeres både på Lerkendal og i samarbeid med lokale klubber i Trøndelag. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på våre fotballskoler, hvor vi har totalt 1250 deltakere hvert år. Fotballskolen er lagt opp slik at den skal være mest mulig lik en treningsdag til RBK sitt A-lag, hvor da deltakerne får et innblikk i proffhverdagen.

Alle som deltar på RBK fotballskole får to treningsøkter hver dag, billett til kamp på Lerkendal etter fotballskoleslutt, holdningsskapende foredrag, sunn mat og en utstyrspakke med blant annet deltakertrøye, ryggsekk og fotball mm. I tillegg besøker MOT alle våre fotballskoler, hvor de holder foredrag og deler ut MOT-prisen, som går til en deltaker på hvert lag.

RBK fotballskole arrangeres i et samarbeid mellom Rosenborg Ballklub, SpareBank1 SMN og lokale klubber, der RBK står ansvarlig for det sportslige innholdet, og klubben er ansvarlig for gjennomføringen. I tillegg kommer det A-spillere fra Rosenborg til hver fotballskole, for å møte deltakerne.

RBK fotballskole er både lærerik og morsom, noe som vises ved at fotballskolene blir kjapt utsolgt hvert år, så her gjelder det å være tidlig ute.

Påmelding til RBK Fotballskole på Lerkendal starter 1. mars kl 9:00.

Se omtale hos lokal arrangør for salgsstart. Alle åpner i løpet av 1. mars.

Hjertelig velkommen til RBK Fotballskole!