Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Tor Kleveland

Født: 16.12.1938

Land: Norge

106 offisielle kamper for RBK

63 mål for RBK

Statistikk periode: 1963-68

Tor Kleveland

Oversikt over scoringer i i

Dato: Kamper: Scoringer:
-

Biografi:

Tor Kleveland ble cupmester i 1964 og seriemester i 1967. Han var toppscorer i tre sesonger på 60-tallet og har landskamper, landsdelskamper og bykamper. Han er tildelt Fotballkretsens diplom for sin innsats som aktiv og han innehar klubbens fotballmedalje og fortjenstmedalje.

Tor ble historisk da han i 1965 scoret Rosenborgs to første europacupmål noensinne. Han trente også klubbens juniorlag til NM-finale i 1972. Etter endt sportslig karriere, har han utmerket seg som en fremragende administrator. I tillegg til å være serie- og cupmester, har han innehatt samtlige administrative tillitsverv i klubben, en kombinasjon han er alene om. Han har vært formann i to perioder og styremedlem i fire perioder. Han har i flere perioder ledet valgkomiteen og i 17 sesonger var han, som speaker, ”Stemmen på Lerkendal”.

Han har også vært UK medlem og revisor for klubben. Han er mangeårig leder av Members Lounge-komiteen, og var prosjektleder og redaktør for klubbens historiebok. Han har også vært mangeårig redaktør av medlemsbladet. Tor Kleveland er Æresmedlem i Rosenborg Ballklub.