Rosenborg styrte det meste fra start til mål på Myra i den tre NM-runden. Men mot et kompakt hjemmelag gikk det litt tid før RBK fikk hull på byllen. Etter en drøy halvtime fant Zahora nettmaskene etter en presis innlegg fra Mikael Dorsin. Tross dominans av RBK sto det fortsatt 1-0 til pause.

Etter pausepraten brukte Rosenborg ikke lang tid på å finne mål. Bare to minutter inn i den andre omgangen gjennomførte RBK en veldig rask og helhjerta overgang, hvor Strindheim sleit med å følge med. Det endte med en flott pasning fra Skjelbred til Trond Olsen, som vendte bort en spiller og satte ballen ned i hjørnet.

Fra da av var det bare ett lag på banen. Trond Olsen noterte seg for enda to mål, og Sellin scoret to nye før Strindheim fikk et trøstemål ved Nedzad Sisic like før slutt. Målfesten ble avsluttet ved at Pål André Helland på overtid scoret sitt første mål for Rosenborg.