Rosenborg er klare for kvartfinalen i NM etter 2-0 mot Løv-Ham søndag ettermiddag. Kjell Rune Sellin og innbytter Didier Konan Ya scoret for hjemmelaget.

RBK stanget mot målet i første omgang, mens Løv-Ham kjempet godt i forsvar og nektet trønderne de helt store målsjansene. Både Sellin og Rade Prica hadde sine mulighter, men Løv-Ham-keeper Kim Deinoff sto en solid kamp.

I andreomgang løsnet det endelig for RBK. Omgangen var kun fire minutter gammel da hjemmelaget fikk hull på byllen. Trond Olsen kom seg fri på venstrekanten og slo inn foran mål, der klarerte en Løv-Ham spiller ballen rett på egen keeper før returen havnet hos Sellin som kjempet ballen i mål fra kloss hold.

RBK fortsatte å kjøre på etter scoringen og Prica hadde en heading som traff stolpen. I kampens siste minutt punkerte RBK kampen ved Konan Ya. Skjelbred kom seg fri på venstrekanten og la ballen ut til Prica som sendte den videre til Konan Ya som banket ballen i nærmeste hjørnet fra 5-6 meter.

RBK er dermed klare for kvartfinalen i NM. Neste hjemmekamp er allerede på torsdag. Da kommer NSI Runavik til Lerkendal.