Rosenborg presset fra start til slutt i sesongens første kvalifiseringskamp til Europa League, og brukte bare fem minutter på å skape den første store muligheten da Zahora traff treverket.

Også hjemmelaget skapte et par farligheter, og var nærmest da også de traff tverliggeren noen minutter senere.

Etter 21 minutter fikk Rosenborg betalt for presset. Didier Konan Ya la inn og Dario Zahora headet RBK i ledelsen 1-0, et resultat som sto seg til pause.

Rosenborg fortsatte å angripe i den andre omgangen. Hjemmelaget gikk mer tomme for krefter ettersom minuttene passerte, men klart å få et par frispark i farlig posisjon.

Det var likevel Rosenborg som fant veien til nettmaskene. Etter en snau times spill ble det kaotisk foran hjemmelagets mål på en corner, og ballen havnet i nettet bak keeper. Lustig var nær ballen, men bildene viser at det nok var et selvmål.

Like før slutt fikk Lustig likevel sjansen til å forsikre seg at han kom i scoringsprotokollen da Olsen skaffet RBK straffe etter et flott raid. Lustig var sikker fra krittmerket og fastsatte sluttresultatet til 3-0.