Rosenborg stilte et slagkraftig lag mot Qarabagh i Europa League torsdag kveld, men måtte nøye seg med 0-0. Dermed er det duket for et spennende returoppgjør i Baku neste torsdag. "Troillan" var det førende laget gjennom hele kampen, men klarte ikke å omsette sjansene i scoringer.

Seks minutter før pause burde Steffen Iversen sendt RBK i føringen da han fikk ballen umarkert alene med Qarabagh-keeper Ferhad Valiyev, men avslutningen hans gikk rett på keeper. Når RBK ikke klarte å score på sjansene sine, ebbet det ut med 0-0 til pause.

Rosenborg spilte en mye bedre andreomgang. Men maktet ikke å sette ballen i mål. Syv minutter etter pause dro Trond Olsen seg forbi to Qarabagh-spillere, men keeper fikk bokset avslutningen til corner. Den påfølgende corneren ble reddet på streken, etter en knallhard heading av Rade Prica.

Qarabagh kjempet heroisk i sluttminuttene og fikk med seg et godt resultat hjem til Aserbajdsjan.