Rosenborg åpnet offensivt mot Brann og Prica var nær ved å score allerede etter noen få sekunder, men Yaw Amankwah fikk et godt grep om RBK-spissen og fikk han ut av balanse.

Prica måtte også forlate banen med skade etter 18 minutter. Inn kom Trond Olsen.

Det ble ikke skapt noen store målsjanser etter det før pause, og da heller ingen mål. Brann lå lavt med veldig lite rom mellom de to bakerste leddene, og satset mye på kontringer. Rosenborg prøvde kontinuerlig å finne rom, men det stoppet i et kompakt Brann-forsvar. Målløst til pause.

Rosenborg stanget også mot Brann-forsvaret i starten av den andre omgangen, men da Trond Olsen satte på storfarten og lurte av en Brann-forsvarer på venstresiden kom den store sjansen hele Lerkendal hadde ventet på. Olsen la et lavt innlegg inn til en umarkert Iversen på ti meter, som kaldt satte ballen i mål.

Etter målet tok Rosenborg helt over og sifrene ble etter hvert pene. Etter 74 minutter måtte Morten Moldskred forlate banen med en skade, og inn kom unggutten Kjell Rune Sellin. Bare sekunder etter at han kom på banen fikk Sellin en flott pasning på bakre stolpe og han var iskald idet han satte inn 2-0 på sin første involvering!

Det var ikke nok for Sellin som fikk kranglet til seg ballen ti minutter senere. Fra sju meter dro han bort en Brann-spiller og satte kontant inn sitt andre for kvelden.

Også innbytter Traoré, som kom inn for en skadet Mikael Dorsin fikk en stor mulighet. Fra kloss hold satte han ballen i stolpen! Uansett ble det en festkveld sammen med nesten 19 000 på tribunene og en solid seier over Brann som gav tabelltopp for Rosenborg!