Brann - Rosenborg
2 – 1 (2–0)

20.03. 2011

Tilskuere: 16732

Rosenborg fikk en vanskelig start på kampen da Brann gikk opp i ledelsen etter bare elleve minutter. Det var Kim Ojo som vant duellen med Jim Larsen på et innlegg fra venstre, og headet ballen i mål fra få meter.

Den neste halvtimen ble sjansefattig, og det var Åsen og Bakenga som sto for det som ble produsert hos RBK, men uten å få ballen forbi Opdal. Hos Brann var Kim Ojo nærmest da han traff tverliggeren bak Örlund.

Og det var Ojo som skulle stå bak Branns andre mål. Han vant en hodeduell langt inne på Rosenborgs halvdel og kom seg til dødlinja. Da innlegget kom var begge Rosenborgs stoppere på vei mot mållinja, mens Bjørnar Holmvik holdt igjen og enkelt fikk styre inn 2-0 fra elleve meter - som også ble pauseresultatet.

Rosenborg hevet seg i andre omgang og fikk produsert flere gode målsjanser. Etter ti minutter fikk både Åsen og Lustig gode muligheter fra kloss hold, men Åsen fikk ikke stokket bena og Lustig traff en motspiller.

Mushaga Bakenga skulle imidlertid finne veien til mål. Trond Olsen la et frispark fra sentralt i banen etter 68 minutter, og Bakenga vant hodeduellen foran mål og stusset inn reduseringsmålet. Begge lag produserte sjanser mot slutten, men Brann holdt ut og alle poengene ble igjen i Bergen.