3 – 1 (0–0)

Cupvinnercupen

12.09. 1965

Tilskuere: 7622

Rosenborg gjentok 3-1 seieren mor KR Reykjavik på Lerkendal, men spillemessig ble denne kampen langt svakere. Bortsett fra de første 15 minuttene, hvor RBK-laget spilte meget bra og bare en god og heldig KR-keeper reddet islendingene fra baklengsmål, ble det en litt rotete kamp. Ingen scoringer før pause, men 4 min. ut i 2. omgang ble det 1-0 til RBK, Svein Haagenrud skjøt via tverrliggere og i mål. Midtveis i 2. omgang kombinerte Birger Thingstad og Thor Lindvaag pent før Tore Pedersen sørget for 2-0. Etter 30 min. fikk KRs Einar Isfeld all den tid han trengte, og Røste Fossen var sjanseløs på skuddet. Thor Lindvaag fastsatte sluttresultatet til 3-1 8 min. før slutt. Kåre Rønnes var nok engang RBKs bestemann, tett fulgt av unggutten Odd Iversen, som spilte venstreving i denne kampen. 7.622 tilskuere så den første Europacupkampen på Lerkendal.