Dinamo Kiev 7
Dinamo Kiev 22
Dinamo Kiev 43
Dinamo Kiev 63

Til tross for pent vær og søndagskamp, kun 10.400 tilskuere kom for å se RBKs møte med Dynamo Kiev. Kampen åpnet med sovjetisk kortpasningsspill i stort tempo og RBK-laget ble mest løpende imellom. Etter 7 min. var det klart for 0-1, et hardt skudd fra lagkaptein Biba fikk Tor Røste Fossen kun bokset inn i eget mål. 15 min. senere gikk det igjen litt for fort for RBK-forsvaret og Chelminitski løp gjennom og scoret lett. Og 3 min. før pause ble det 0-3 ved Posatsj, som headet ballen i mål fra kloss hold. RBK hadde også sine muligheter i slutten av omgangen, og bare godt keeperspiell hindret Odd Iversen og Svein Haagenrud fra å pynte på resultatet.

Rosenborg fortsatte sine positive tendenser i 2. omgang og 16 min, ut i omgangen kom en skikkelig kanonscoring fra Eldar Hansen, et overlegg ble dundret direkte i krysset uten sjanser for Dynamo-keeperen. Men Posatsj, som sørget for 0-3-målet ga svar på tiltale straks og 2 min. senere fastsatte han sluttresultatet til 1-4. RBK hadde riktignok noen muligheter å slutten av omgangen, men scoringene uteble. Best på RBK-laget: Harald Guldbrandsen, Kjell Hvidsand, Odd Iversen, Eldar Hansen og Tor Kleveland.