2 – 0 (2–0)

Cupvinnercupen

28.10. 1965

Tilskuere: 45000

Kun 4 dager etter første oppgjør var det klart for returkamp i Kiev, og det var et meget reisetrett lag som etter en 34 timers reise ankom Kiev. Bl.a. var det ikke ordnet med flybilletter fra Moskva til Kiev, og RBK-laget måtte reise de 100 mil med tog istedet. På Sentralstadion ventet 45.000 tilskuere, flomlys og i tillegg ble kampen overført i sovjetisk TV.

Dynamo åpnet som i Lerkendal-kampen, hurtig småspill satte RBK-forsvaret på store prøver. 1-0 kom etter 7 min. ved Chelminitski, innlegg fra dødlinjen og heading i mål. 2-0-målet var nesten en reprise av det første målet - målscorere Brasilavitsch. RBK skapte også sine muligheter, Odd Iversen fikk annulert en scoring for offside, og Svein Haagenrud hadde et godt skudd på slutten av omgangen.

I 2. omgang ble det ingen scoringer takket være glimrende keeperspill av Tor Røste Fossen, og Odd Iversens skudd i stanga var det nærmeste RBK kom scoring. En stor kamp av hele RBK-laget, men pluss til keeper Tor Røste Fossen, Kjell Hvidsand, Eldar Hansen og Odd Iversen.