Baklengsmål Minutt
Rapid Wien 28
Rapid Wien 65
Rapid Wien 86

Hele 22.321 tilskuere møtte opp på Lerkendal for å se den første Europacupkamp i flomlys i Trondheim. Rapid Wien sørget for at Tor Røste Fossen måtte vise sine kunster tidlig i kampen, men det var RBK som tok ledelsen. En lang pasning fant Odd Iversen som dundret ballen i motsatt vinkel. 12 min. senere utlignet dansken Jørn Bjerregård til 1-1, som også ble pauseresultatet.

Gjestene fra Wien kontrollerte det meste i 2. omgang, men RBK var stadig farlig på sine kontringer, bl.a. hadde Odd Iversen to fine muligheter. Midtveis i omgangen ble det 2-1 til Rapid, linjemannen vinket - RBK-forsvaret stoppet opp, men dommeren overså linjemannen og Günther Kaltenbrunner scoret lett. 4 min. før slutt ble det 3-1 etter scoring av Leopold Grausam. Til trosws for nederlag, en god kamp av RBK. Best var Tor Røste Fossen og Kåre Rønnes.