Standard Liege 6
Standard Liege 28
Standard Liege 66
Standard Liege 81

Det var et meget angrepsvillig lag RBK møtte på Stadion Stade de Sclessin i Liege og temposterke belgiere nærmest rundspilte RBK. 4 min. var spilte da Pilot ga hjemmelaget ledelsen 1-0, 2 min. senere 2-0 ved Cvetler og etter 28 min. sørget Despireux for 3-0, som også ble pauseresultatet.

Rosenborg fikk være litt med i kampen i begynnelsen av 2. omgang, men Standard avsluttet som de begynte, og etter 21 min. kom 4-0 ved Semmeling og 9 min. før slutt fastsatte Pilot sluttresultatet til 5-0.

At Geir Karlsen var RBKs beste spiller tiltross for 5 baklengs forteller i grunnen alt om denne kampen. Geir "Dovregubben" Karlsen reddet et straffespark og dommeren pådro seg kveldens største pipekonsert da han annulerte et Standard-mål for offside på slutten av kampen.