Baklengsmål Minutt
Hibernian 17
Hibernian 37
Hibernian 54

Hibernian hadde hatt en fin åpning på sesongen i Skottland, og ledet 1. divisjon da de kom til Lerkendal. Et fryktelig regnvær før og under kampen gjorde gressmatta meget vanskelig, og RBK-forsvaret hadde ingen heldig dag. 17 min. var spilt da Pat Stanton ga gjestene 1-0 og 8. min før pause ble det 2-0 ved Alan Gordon.

Og 14 min. ut i 2. omgang sørget Alex Cropley for 3-0 til skottene, før Odd Iversen fikk med seg RBK-laget til en skikkelig sluttspurt. Nærmest rett fra avspark på 0-3-målet, kjempet Iversen seg gjennom Hibernian-forsvaret og sørget for 1-3. Et flott brassespark strøk tverrliggeren på feil side, før Odd Iversen fastsatte sluttresultatet til 2-3 med et skudd fra liggende posisjon et minutt før slutt.