1 – 1 (0–0)

Serievinnercupen

1.10. 1986

Tilskuere: 6000

På Windsor Park i Belfast kjørte Linfield ut i høyt tempo for å score de nødvendige målene mot et defensivt RBK-lag. Men de høye innleggene foran mål ble et lett bytte for Ola By Rise, Rune Bratseth og Trond Sollied. Første omgangs største sjanse hadde Gøran Sørloth 7 min. før pause, da han rundet keeper, men dessverre skjøt over mål.

9 min. ut i 2. omgang kjørte Sverre Brandhaug tunnel på 2-3 Linfield-spillere før innlegget traff Gøran Sørloth, som scoret sikkert. En takling av Ola By Rise utenfor 16-meteren ble 7 min. senere belønnet med straffespark til hjemmelaget og Lindsay McKeown utlignet til 1-1.

Linfield presset hardt mot slutten, men RBK-forsvaret red stormen av. En redning på streken av Bård Wiggen var det nærmeste laget kom. Med 2-1 sammenlagt gikk RBK til 2. runde.