0 – 3 (0–1)

Serievinnercupen

22.10. 1986

Tilskuere: 7623

Varmegradene uteble på Lerkendal da teknisk gode og hurtige Røde Stjerne-spillere tok et langt skritt mot 3. runde. RBK forsøkte med høyt press og skapte også mange sjanser, men scoringene uteble. Etter en stor RBK-sjanse kontret jugoslavene i stor fart og etter en glipp av Rune Bratseth hadde Mitar Mrkela får problemer med å gjøre 1-0 allerede etter 12 min. spill. Dette ble også pauseresultatet.

I 2. omgang fortsatte RBK med sitt offensive spill og bare en god og heldig Røde Stjerne-keeper fikk avverget utligningsmålet, som hadde vært meget fortjent. 7 min. før slutt løp hurtigtoget Borislav Cvetkovic fra hele RBK-forsvaret og dermed 2-0. 4 min. senere gjorde samme mann sitt 2. mål og Røde Stjernes 3. mål.

God innsats av hele RBK-laget, men pluss til Roger Albertsen, Kåre Ingebrigtsen og Karl-Petter Løken.