Røde Stjerne 8
Røde Stjerne 9
Røde Stjerne 21
Røde Stjerne 23

Rosenborg forsøkte med et defensivt opplegg å stoppe angrepsvillige jugoslaver på Røde Stjerne Stadion i Beograd, men kun 8 min. var spilt før lynhurtige Borislav Cvetkovic scoret sitt første mål. RBK fikk knapt tatt avspark før samme mann scoret til 2-0. Angrepsbølgene fosset mot RBK-målet, og etter 21 min. spill dundret Mitar Mrkela et frispark fra 25 meter rett i krysset, uttagbart for Ola By Rise. Et minutt senere er Mrkela på plass igjen, og på et skudd på hel volley gjør han 4-0 til hjemmelaget.

I 2. omgang kom RBK mer med i kampen, og etter et flott angrep 3 min. før slutt fastsatte Gøran Sørloth sluttresultatet til 4-1. Ola By Rise reddet også et straffespark i 2. omgang. RBKs beste i denne kampen var Rune Bratseth.