Lillestrøm 16
Lillestrøm 46
Lillestrøm 50
Lillestrøm 90

Rade Prica scoret fire mål for Rosenborg, men det var ikke nok til seier mot Lillestrøm.

Kampen startet med flere dødballmuligheter til gjestene fra Romerike, og de fikk også en heading på mål. Men det var på en overgang de skulle gjøre det. Erling Knudtzon ble spilt gjennom i bakrommet og klarte å holde unna RBKs forsvarere til han fikk til en avslutning fra 16 meter. Daniel Örlund var på ballen, men ikke nok til å stoppe den fra å gå over mållinja.

Rosenborg løftet seg etter scoringa og kom til flere halvsjanser. Og det var ikke mer enn en halvsjanse Rade Prica trengte for å finne veien til nettmaskene etter 27 minutter. På 18 meter sto han helt i ro og plasserte ballen nede i hjørnet bak Stefán Logi Magnússon.

Presset fra RBK fortsatte etter utligningen samtidig som duellene mellom boksene også ble vunnet. Trond Olsen kom til et par avslutninger, og på den siste, på overtid i første omgang måtte Magnússon ut i full strekk og fikk akkurat slått ballen utenfor stolpen.

Men Rosenborg skulle lage det vanskelig for seg selv. Lillestrøm kom stormende med én gang og etter en duell foran RBK-målet ble målet helt åpen. En avslutning kom fra venstre og Trond Olsen prøvde å klarere bort ballen, men endte med å sende den i eget mål.

Vondt ble værre bare fire minutter senere da Lillestrøm enkelt fikk spille seg gjennom på venstresiden og Nosa Igiebor plasserte inn 1-3 bak Örlund.

Etter sjokkåpningen på omgangen fikk Rosenborg summet seg litt, og da timen ble passert ble en RBK-spiller dratt ned i feltet og straffe ble dømt. Rade Prica satte ballen til venste og keeper slengte seg andre vei.

Dermed var opphentingen i gang, og Rade Prica skulle nok en gang være sist på ballen. Etter mye kaos i LSK-feltet og et bra trykk fra Rosenborg banket Prica inn sitt tredje fra 11 meter! Bare to minutter senere banket Winsnes et frispark i stolpen!

Og med ett minutt igjen av ordinær tid banket Rade Prica til på nytt fra 18 meter. Knallhardt og utagbart i nettet bak Magnússon.

Men fire mål av Prica skulle ikke være nok denne kvelden. Fire minutter på overtid fikk Lillestrøm corner, og foran mål var Lillestrøm tøffest og Frode Kippe fikk pirket ballen over streken. 4-4 ble også sluttresultatet.