Rosenborg slet de første minuttene med skape det helt store på en vanskelig gressmatte. Men etter drøye 10 minutter løsnet det. Michael Jamtfall scoret to mål på under minuttet, og dermed var egentlig det meste gjort på Steimoegga Idrettspark.

Rosenborg skapte flere sjanser utover 1. omgangen, men det ble ikke flere mål mot 3. divisjonslaget. Alvdal på sin side hadde ett skudd på mål, der Erik Bråthen måtte i aksjon.

Det skulle bli enda flere sjanser i de siste 45 minuttene. Og Fredrik Winsnes sørget for at Rosenborg scoret på den første da han på lekkert vis skrudde inn 3-0 på et frispark. Trond Olsen la på til 4-0 like før halvtimen var spilt, mens Rade Prica trolig scoret kampen lekreste mål like etterpå.

RBKs toppscorer dunket et frispark fra 20 meter helt oppe i vinkelen. Utagbart for Alvdals keeper og verdt inngangspengene alene.

Olsen la på til 6-0, og Per Ciljan SKjelbred driblet seg forbi noen mann før han fastsatte resultatet til 7-0 for bortelaget. Med andre ord grei skuring for Rosenborg i cupens første runde.