Det var Rosenborg som åpnet best på Aker Stadion og fikk mye ballbesittelse det første kvarteret.

Etter et kvarter begynte Molde å ta til seg initiativet i spillet, men da begynte også Rosenborg å produsere sjanser. På en corner banket Alejandro Lago til på halv volley og sendte Espen Bugge Pettersen ut i full strekk.

Molde fikk også en stor sjanse da Diouf sendte avgårde et hardt langskudd som Örlund ikke klarte å holde. Angan fikk dårlig treff på returen fra ti meter og RBK fikk ryddet unna.

Molde fikk et lite press på Rosenborg mot slutten av omgangen, men RBK var farligst, og da Molde halvklarerte etter 33 minutter banket Jamtfall ballen i tverliggeren fra 18 meter. Seks minutter senere skulle imidlertid ballen finne veien innenfor stengene, og det etter et kraftig hodestøt av Jim Larsen på corner. Rosenborg med en ettmålsledelse til pause.

I andre omgang hadde Molde mest ballbesittelse og få minutter ut i omgangen kom det flere store sjanser for hjemmelaget. To avslutninger endte i stanga og tverliggeren, mens to feberredninger av Örlund hindret utligning. Örlund ble også kåret til banens beste av TV2s seere.

Rosenborg forsvarte seg heroisk og Jim Larsen og Alejandro Lago dominerte i midtforsvaret. Molde kom til et par halvsjanser utover i omgangen, men på overtid tok Rosenborg vare på en kontringsmuliget og Gjermund Åsen spilte Rade Prica perfekt gjennom. Spissen satte ballen rolig ned i lengste hjørne og Rosenborg vant 2-0 i Molde.