Rosenborg - Haugesund
0 – 1 (0–0)

16.05. 2011

Tilskuere: 20710

Kampen startet med en kjempesjanse til gjestene fra Haugesund da Lago skled som bakerste mann og Djurdjic kom alene med Daniel Örlund. Men RBKs sisteskanse vartet opp med en feberredning.

Haugesund skapte også et par sjanser til i åpningminuttene, men etter hvert kom Rosenborg mer inn i kampen. Det var også RBK som skulle ha ballen mest utover i omgangen. Haugesund-forsvaret sto høyt og etterlot seg bakrom, men Rosenborg var ikke presise nok til å utnytte det.

Rosenborg fikk bedre kontroll på overgangene til det kontringssterke FKH-laget, men pasningsspillet stemte ikke helt fremover på banen og det sto 0-0 etter de første 45 minuttene.

Rosenborg styrte banespillet mer i andre omgang, men det var Haugesund som skapte sjansene. Etter 53 minutter fikk Thomas Sørum stå helt umarkert på et innlegg fra venstre, og spissen headet kontrollert inn ledermålet.

Trond Olsen kom inn og skapte mer fart i RBK-angrepet, men det var fortsatt gjestene som skapte mest. Etter 70 minutter måtte Rosenborg redde på streken for å forhindre 0-2.

Mot slutten av omgangen presset Rosenborg, men hadde hverken presisjonen eller marginene på sin side. Haugesund kjempet heroisk til siste sekund og tok fortjent med seg tre poeng tilbake til Vestlandet.