Sarpsborg fikk det første skuddet på mål da Glenn Robert kom gjennom på høyresiden og avsluttet fra 16 meter. Men Örlund var nede og stoppet skuddet.

Etter 12 minutter var det RBK som skulle treffe mellom stengene. Mikael Lustig la hardt og presist inn fra høyre, i rommet mellom forsvar og keeper, og der var Jonas Svensson på plass og styrte inn ledermålet fra seks meter.

Rosenborg fortsatte å presse etter målet og kom til flere skuddmuligheter. Blant annet sendte Morten Moldskred avgårde et langskudd som gikk like utenfor vinkelen.

Men det var på en heading fra kort hold det andre målet skulle komme. Simen Wangberg var tøffest foran mål på en corner og i duell med keeper skallet han ballen i mål.

Rosenborg opprettholdt presset i det som ble en god omgang. Gjestene kom på noen overganger, men klarte ikke å sette Daniel Örlund skikkelig på prøve. 2-0 til Rosenborg etter første omgang.

I andre omgang fortsatte Rosenborg å presse, og fortsatt var det unggutta som viste seg frem. Sju minutter ut i omgangen fikk Jonas Svensson ballen ute til høyre på 16-meterstreken og skrudde ballen med utsiden av foten helt oppe i motsatt kryss.

11 minutter senere var det en av "veteranene" som skulle være sist på ballen. Etter en corner ble det kaos i Sarpsborg-feltet og Mikael Lustig kranglet inn 4-0.

Og Rosenborg ville ha mer og angrep med mange mann. Et par større sjanser ble det også, mens Sarpsborg ikke gav opp å redusere, og kom på flere gode kontringer. Men flere mål ble det ikke og publikum kunne fornøyd applaudere av RBK etter en solid 4-0-seier.