Rosenborg åpnet best og skapte en stor mulighet etter tre minutter. Et frispark fra Moldskred ble bare halvklarert og Jim Larsen banket til fra 16 meter, men Kwarasey fikk en hanske på ballen.

Resten av omgangen sto dessverre ikke i stil til åpningen. Strømsgodset, med sine fem midtbanespillere klarte å ta litt over på midten og Rosenborg fikk ikke satt presset så høyt som ønsket. Men det var fortsatt RBK som skapte sjansene.

Spillet bedret seg litt mot pause og RBK skapte noen halvsjanser, men ikke store nok til å gå opp i ledelsen. 0-0 etter første omgang.

Rosenborg fikk en drømmestart på andre omgang da Winsnes svingte inn et frispark etter drøye to minutter, hvorpå Strømsgodset ikke fikk klarert. Jim Larsen var på plass på 14 meter og banket ballen i mål.

Etter målet fortsatte Rosenborg å produsere målsjanser, men var aller farligst på dødballer. Fredrik Winsnes fikk muligheten på frispark fra 20 meter og klinket ballen i krysstanga.

Videre gjennom omgangen beholdt Rosenborg kontrollen, men med 1-0 var det hele tiden en viss nerve. To minutter før full tid avgjorde imidlertid Trond Olsen det hele. Daniel Örlund vartet opp med et praktutspill og Trond Olsen satte på storfarten i bakrommet. Alene med keeper var Olsen kaldt og satte inn 2-0, som også ble sluttresultatet.