Det var Rosenborg som fikk den første sjansen da Jonas Svensson etter åtte minutter headet ned til Rade Prica i 16-meteren og Prica avsluttet på keeper fra ti meter.

Breidablik lå i en 5-4-1-formasjon og ga Rosenborg veldig lite rom å spille ball i. Men likevel kom Rosenborg til flere store målsjanser. Både Morten Moldskred, Simen Wangberg og Jonas Svensson kom til skudd, men uten å finne veien til nettmaskene.

Etter 38 minutter ble også også Markus Henriksen spilt helt alene gjennom, men satte ballen rett på keeper Ingvar Thór Kale. Til slutt skulle imidlertid det etterlengtede målet komme. På en retur klemte Per Ciljan Skjelbred til fra 17 meter og markkryperen gikk inn til venstre i målet. 1-0 etter første omgang.

Det tok knapt to minutter før det første målet kom i andre omgang. Markus Henriksen gjorde et veldig godt forarbeid og kom rundt på høyresiden hvor han fikk lagt inn. På bakre stolpe dukket Dorsin opp og headet ballen i mål.

Breidablik måtte lenger opp på banen og truet også RBKs 16-meter i første halvdel av omgangen. Men det var Rosenborg som skapte de største sjansene og etter 72 minutter fikk Markus Henriksen vist frem skuddfoten. Han klemte til fra 18 meter, knallhardt forbi keeper.

Mushaga Bakenga kom også inn og viste seg frem. Etter 77 minutter kom han seg flott rundt på høyresiden og la presist inn. På bakre stolpe kom Rade Prica seg løs og headet inn 4-0.

Breidablik hadde jobbet hardt og fikk tom for krefter mot slutten av omgangen. Det gav Rosenborg mye rom og det ble skapt flere målsjanser. Etter 86 minutter kom Rosenborg på en av mange gode overganger. Mikael Dorsin timet gjennomspillet sitt perfekt til Trond Olsen. Spissen ble dratt ned i feltet, men klarte likevel å sende ballen forbi keeper og i mål.