2 – 1 (1–0)

Kvalifisering E-cup

25.08. 2011

Tilskuere: 6000

Den avgjørende bortekampen mot Larnaca åpnet med en stor sjanse som Rade Prica satte på keeper.

Kampen bølget frem og tilbake og begge lag skapte halvsjanser. Men det var hjemmelaget som skulle gå opp i ledelsen da de fikk muligheten fra krittmerket etter 20 minutter. Gregoor Van Dijk var sikker og satte inn 1-0.

Larnaca la seg mer bakpå etter ledermålet, men var nærmest ny scoring før hvilen da et frispark ble satt like over krysset. Rosenborg kom til noen innlegg fra høyre, men de kom litt for nære keeper Marco Fortin som fikk bokset unna. 1-0 til pause.

Åtte minutter ut i andre omgang fikk Larnaca en ny straffe, og denne gangen var den veldig diskutabel. Gregoor Van Dijk var nok en gang sikkert og la på til 2-0 for hjemmelaget.

Dommertrioen gjorde imidlertid opp for seg etter 67 minutter da Mushaga Bakenga sto 1,5 meter i offside, men likevel fikk fortsette mot mål med ballen. Han avsluttet på keeper, men Markus Henriksen var på plass og satte returen i mål.

Rosenborg hadde en god periode etter målet og skapte et par gode muligheter, men Larnaca klarte å holde unna samtidig som de var farlige på overganger - og gikk med det videre til Europa League.