Ti minutter senere ble ledelsen doblet. Mikael Lustig slo en lang ball mot Rade Prica og Morten Fevang traff dårlig på involveringen som bakerste mann. Dermed fikk Prica muligheten fra 18 meter og lobbet ballen elegant over keeper og i mål.

RBK fortsatte å produsere store målsjanser, og Prica var stadig involvert. Det var dermed vel fortjent for Prica da han tok over toppscorerplassen i Tippeligaen med en velplassert skudd fra 14 meter etter 26 minutter.

Seks minutter senere var det Markus Henriksen sin tur. På en veldig rask og presis kontring gikk ballen ut til Mikael Lustig på høyresiden, som slo en god ball inn foran mål. Der dukket Henriksen opp og styrte inn 4-0 med hodet.

Fire minutter senere satte Mushaga Bakenga ballen i mål. Han trodde han hadde scoret sitt andre for kvelden, men dommeren annullerte feilaktig for offside. Rosenborg hadde full kontroll i resten av omgangen og gikk til pause med en fortjent 4-0-ledelse.

Etter en litt temposvak start på andre omgang tok Rosenborg fullstendig over igjen og etter hvert begynte målene på nytt å trille inn. Fredrik Midtsjø kom inn og brukte ikke mange minutter på å tegne seg for sitt første RBK-mål med et langskudd klint ned i stolperoten.

Med åtte minutter igjen smalt en Odd-spiller ballen i egen spiller og i mål og det sto 6-0 på Lerkendal. Men ikke det en gang var nok, for fire minutter senere avsluttet Mikael Lustig et mønsterangrep med å sette ballen mellom beina på keeper og i mål! Rosenborg med en fortjent 7-0-seier!