I et kraftig regnvær var det Rosenborg som fikk den beste starten på Sarpsborg Stadion. Etter flere halvsjanser i åpningsminuttene gikk RBK i ledelsen på en corner. Jim Larsen lurte oppsasseren sin og stanget inn 0-1.

Hjemmelaget viste seg umiddelbart frem etter scoringen og satte en ball i tverliggeren bak Örlund. Sarpsborg skapte også flere farligheter den neste halvtimen, men det var Rosenborg som skulle finne veien til mål. Etter 37 minutter ble Jonas Svensson revet i bakken av S08-keeper Heier, og Rade Prica satte den påfølgende straffen via Heier og i mål.

Bare fire minutter senere fikk Rosenborg et nytt straffespark og John Chibuike banket inn sitt første mål for Rosenborg. Rosenborg med tremålsledelse til pause.

Rosenborg hadde god kontroll etter hvilen og etter 73 minutter spilte Svensson gjennom Bakenga på blankt mål med en flott stikkpasning. Den unge RBK-spissen var kald da han vippet ballen over en utrusende keeper til 0-4.

Men det var ikke nok for Rosenborg, som fikk mye rom mot slutten. Ti minutter før full tid spilte Mikael Dorsin Henriksen gjennom på høyresiden, som fikk tid og rom til å sikte inn skuddet som gikk over keeper og i mål.

Men det var flere tenåringer som ville vise seg frem. Innbytter Midtsjø har vært veldig god som offensiv midtbane på andrelaget i 2011, og lot ikke sjansen for et raid gå fra seg mot Sarpsborg. Etter 86 minutter fortserte han med ballen og slapp den perfekt til Mushaga Bakenga som tuppet ballen over keeper og i mål.

Rosenborg vant med det 6-0 og står med hyggelige 13-0 på de to siste kampene.