Baklengsmål Minutt
Strømsgodset 4
Strømsgodset 45
Strømsgodset 78

Kampen i Drammen startet i et stort tempo og det tok ikke lang tid før det første målet kom. Mikael Lustig feilbedømte en pasning, noe som gjorde at Storflor ble spilt alene gjennom på høyresiden og satte ballen kontant i mål.

Etter den friske åpningen jevnet kampen seg mer ut. Det var likevel hjemmelaget som skulle få ballen i mål etter 18 minutter. På en corner headet Sankoh i mål, men en Godset-spiller foran Daniel Örlund gjorde at målet ikke ble tellende. Og da en drøy time var spilt fikk Strømsgodset nok en ball i RBK-målet men igjen ble målet korrekt annullert for offside.

Rosenborg slet med å få til pasningsspillet mot en motstander som var aggressive i presset og angrep med mange mann. Da RBK ikke klarte å etablere eget spill ble det hektisk bakerst. Like før pause ble den vanskelige omgangen toppet med et selvmål. Ola Kamara ble enkelt spilt alene med Örlund, og i et forsøk på å få unna ballen tuppet Alejandro Lago ballen i eget nett. Dermed ledet Strømsgodset 2-0 til pause.

Etter pause måtte Rosenborg reise seg, og tok tak med en gang. Etter to minutter avsluttet Rade Prica et bra angrep med et skudd fra 14 meter, men Larsen Kwarasey var raskt nede og reddet.

Kampen bølget frem og tilbake, men Rosenborg skapte de største mulighetene. Det var derfor ikke ufortjent at RBK fikk reduseringen da Jim Larsen kranglet ballen over streken etter 67 minutter.

Men det var Strømsgodset som skulle ta en fortjent seier. 12 minutter før slutt kontret hjemmelaget og RBKs forsvarssfirer klarte ikke å henge med på løpet til Ola Kamara. Det gjorde Øyvind Storflor som sendte avgårde en perfekt stikkpasning og Kamara kunne enkelt sette inn 3-1 alene med Örlund.

Rosenborg gav det hele et siste forsøk i sluttminuttene, men Strømsgodsets forsvarsarbeid forble solid og hjemmelaget fikk også gjennomført et par halvfarlige kontringer. Dermed var det ingenting å si på at alle poengene ble igjen i Drammen.