Etter en sjansefattig åpning på kampen satte Mushaga Bakenga på storfarten etter 15 minutter og forserte rundt på venstresiden, hvorpå han ble felt like innenfor 16-meterstreken. Mikael Lustig fikk sjansen fra krittmerket og satte ballen sikkert inn ved stolperoten.

Fire minutter senere var det Mushaga Bakenga som skulle gjøre alt selv. Først kranglet han til seg ballen ute ved sidelinja, rundet en annen forsvarsspiller og chippet ballen frekt over keeper. En klassescoring.

Fredrikstad hadde ballen mye utover omgangen, mens Rosenborg hadde noen gode overganger. Men ingen av lagene klarte å produsere flere store målsjanser før pause og førsteomgang endte med 2-0-ledelse til Rosenborg.

Andre omgang fortsatte som den første, og etter sju minutter kom den første store RBK-sjansen da Henriksen kjempet seg gjennom feltet og kom til en avslutning. Men 19-åringen var hardt presset og keeper fikk stoppet skuddet.

Fredrikstad fortsatte å trille ball og etter 69 minutter smalt det i treverket bak Örlund etter en FFK-heading fra kloss hold. Resten av kampen forløp uten de store sjansene, og Rosenborg vant 2-0.