Brann 18
Brann 48
Brann 58
Brann 62

Rosenborg åpnet med mye energi og innsats, og skapte noen halvsjanser tidlig. Men Brann er farlige på kontringer og viste nettopp dette etter ni minutter. På en rask overgang fikk Birkir Sævarsson gå og gå, og fra 18 meter banket han ballen via Örlund og i mål.

Og vondt skulle blir værre på en ny overgang seks minutter senere da Brann kom to mot én og Jonas Svensson felte Holmvik i feltet. Rudolf Austin var sikker fra krittmerket og det sto 0-2 på Lerkendal.

Men den mørke perioden fortsatte. Et par minutter senere scoret Austin sitt andre da han brant til på et frispark fra langt hold, og ballen snek seg under Örlund og i mål.

Rosenborg fortsatte imidlertid å ha trua på det og den ble forsterka da Mikael Lustig banket inn 1-3 etter et innøvd frispark i kampens 21. minutt. Mot slutten av omgangen presset Rosenborg, men manglet det lille ekstra foran mål til å få den neste reduseringa. 1-3 til pause.

Håpet skulle imidlertid fort bli knust. Bare tre minutter ut i andre omgang fikk Kim Ojo enkelt ta med seg ballen utenfor RBKs 16-meter, forserte inn i feltet og satte ballen forbi Örlund. Etter en knapp time kom Branns femte da høyreback Birkir Sævarsson kom gjennom på høyresiden og chippet ballen over RBKs sisteskanse.

Fire minutter senere var det Branns kaptein som fikk dra med seg ballen på 16-meteren og satte ballen i mål ved korthjørnet.

Like før full tid fikk Rosenborg to trøstemål. Det første kom da Prica og Henriksen kombinerte på 16-meterstreken og Bakenga fikk plassere inn reduseringsmålet på bakre stolpe. I det siste ordinære minuttet kjempet Henriksen seg løs og la til Prica som trillet inn 3-6 fra kloss hold.