Lillestrøm - Rosenborg
2 – 2 (1–1)

1.04. 2012

Tilskuere: 9238

Det ble en intens og fartsfyllt åpning på oppgjøret mot Lillestrøm. Begge lag var ute etter å angripe, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter sju minutter. På et innlegg fra høyre klarte ikke RBK å klarere ballen ut av boksen, og Johan Andersson banket inn 1-0 på hel volley.

Men Rosenborg svarte raskt. Fire minutter eller ledermålet kom RBK med mange mann og John Chibuike ble spilt gjennom alene med Ramovic. Lillestrøms sisteskanse gjorde en god redning, men måtte gi en retur som Steffen Iversen satte i mål med en frekk chip.

Lillestrøm hadde ballen mest før pause, men de store sjansen uteble fra begge lag. Første omgang endte 1-1.

I andre omgang var det Rosenborg som startet best og fikk midtvegs i omgangen periodevis presset hjemmelaget tilbake på banen. Begge lag hadde et høyt tenningsnivå, men litt lav presisjon og mistet ballen ofte.

Sjansene var få, men store, og det lå hele tiden mål i lufta. Det skulle komme to mål til i løpet av det siste kvarteret. LSK-innbytter og debutant Luke Rogers hadde bare vært på banen i noen få minutter da han var våkent frempå etter et skudd i tverliggeren av Vaagan Moen og headet inn 2-1.

Det så lenge ut til at Rogers skulle bli matchvinner i debuten sin, men det ville ikke Rosenborgs kaptein Mikael Dorsin. På et innkast av Høiland tre minutter på overtid stusset Larsen bakover i feltet, Wangberg sleivet på skuddet sitt, men traff nok til at Dorsin kom alene med keeper og fikk satt inn 2-2!