Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

 
Rosenborg - Stabæk
3 – 1 (0–0)

Tippeligaen

4.05. 2012

Tilskuere: 12143

Kampreferat:

Rosenborg åpnet offensivt og skapte flere gode sjanser allerede i åpningeminuttene. Den første virkelig store kom etter sju minutter da Borek Dockal fintet bort en motspiller i Stabæks 16-meter og fikk avslutte fra 10 meter - men rett på keeper.

Videre kom Rosenborg til flere skuddmuligheter, men avslutningene gikk langt over mål. Da viste Ricardo Clark hvordan det skulle gjøres med et skudd fra 30 meter, som Örlund måtte slå over mål.

Rosenborg fortsatte med en mye ballinnehav, men ble forble for upresise foran mål før pause og omgangen endte målløst.

I andre omgang fortsatte Rosenborg å bombandere Stabæk-forsvaret med angrep, men det måtte en ung innbytter til for å få hull på byllen. Etter 70 minutter fikk Midtsjø ballen av Dockal i 16-meteren, dro seg gjennom forsvaret og banket ballen i langhjørnet.

Da løsnet det virkelig for Rosenborg, og Borek Dockal banket ballen i mål med et knallhardt skudd i nærmeste hjørne fra 17 meter like etter.

Men det var ikke nok for Rosenborg. Midtsjø ble spilt gjennom på høyresiden etter 80 minutter , forserte til god innleggsposisjon og la perfekt til Jonas Svensson som banket ballen i mål via tverliggeren.

Stabæk fikk seg et litt enkelt reduseringsmål helt på tampen, men bortsett fra det hadde Rosenborg grei kontroll på gjestene fra Bærum og tok tre vel fortjente poeng.

Chris Thomas Skogli og Mats Nordgård