Det var duket for cupfest i Harstad og Jan Jönsson tok motstanderen fra 3. divisjon alvorlig da han satte sammet et veldig slagkrafig lag.

Steffen Iversen satte standarden da han etter 18 minutter kom alene med Harstad-keeper Odd Magne Myhre og lobbet ballen frekt over sisteskansen til 0-1. Bare minuttet senere doblet Jonas Svensson ledelsen etter et bra forarbeid av Fredrik Midtsjø og RBK hadde fått kampen akkurat dit man ville.

Midtvegs i første omgang skulle det komme ytterligere to kjappe mål, først ved Dockal som traff muren på et frispark, men banket returen i mål. Og under ett minutt senere satte Iversen inn sitt andre etter et innlegg fra Svensson.

Iversen åpnet andre omgang med å heade i tverliggeren etter et minutt, men de 3 550 tilskuerne i Harstad måtte vente enda 20 minutter før neste scoring kom, også denne til Rosenborg. Da var det Fredrik Midtsjø som rundet keeper og la på til 0-5 etter bra spill på RBKs høyreside.

Da satte Jönsson inn Rade Prica, som ikke brukte mange minuttene på bli involvert. Han ble felt i en bra frisparkposisjon, og hvorfra Dockal banket inn sitt andre mål. Seks minutter før full tid fullførte Borek Dockal hattricket da han omsatte en pasning fra Rade Prica i scoring og Rosenborg vant 7-0.