Rosenborg fikk den beste åpningen på Nadderud, men slet med å bryte gjennom Stabæk-forsvaret. Men etter et kvarter ble Fredheim Holm tatt i 16-meteren og skulle kanskje hatt straffe. Ballen gikk likevel til Chibuike som kom alene med keeper, men fikk ikke satt ballen forbi sisteskansen.

Omgangen ble sjansefattig, hvor begge lag var upresise og tempoet var lavt. I midtperioden var Stabæk det førende laget og kom til et par halvsjanser. Like før pause kom Rosenborg på en god overgang hvor Elyounoussi fikk avslutte fra tolv meter, men skuddet ble for løst og Larsen var nede og plukket enkelt.

Men det tok ikke lang tid før det smalt i andre omgang. Steffen Iversen kom inn for en skadet Dockal i første omgang og skulle vise at han vet hvor målet står. Etter fem minutter fikk han et innlegg fra venstre, snudde på en femøring på 18 meter og klinket ballen i nettaket.

Bare fem minutter senere var Iversen rask i oppfattelsen da Jan Kjell Larsen traff dårlig på et utkast og Iversen tok ned ballen og lobbet den lekkert i mål fra 25 meter.

Etter 0-2-målet skapte Stabæk et par større målsjanser, men Rosenborg tok fort tilbake kontrollen og fikk flere store muligheter på gode overganger. Etter 85 minutter kom Tarik Elyounoussi alene gjennom og Jan Kjell Larsen felte RBK-spissen og fikk rødt kort.

Krister Kleiven måtte inn i Stabæk-målet de siste minuttene, men det forble 0-2 og Rosenborg tok en viktig borteseier på Nadderud.