Det tok ikke lang tid før Rosenborg og vertene Odd skapte sjanser på Skagerak Arena. Før ti minutter hadde gått hadde både Frode Johnsen og Rade Prica kommet til headinger i god posisjon og Johnsen var nærmest, hvor kun en feberredning av Örlund forhindret mål.

Utover i omgangen var det Rosenborg som skapte de største mulighetene, men avslutningene ble for upresise. Den største muligheten fikk John Chibuike da Elyounoussi spilte han gjennom med en flott stikkpasning, men skuddet gikk utenfor.

Omgangen ble avsluttet ved at Elyounoussi fikk sjansen fra skrå vinkel, men også denne avslutningen gikk på feil side av stanga.

I pausen måtte Örlund gi seg og inn kom Lund Hansen, og innbytteren måtte i aksjon etter åtte minutter. Etter en hard heading fra kloss hold var "Lunna" lynraskt nede og forhindret scoring med en feberredning.

Og i første del av andre omgang var det Odd Grenland som styrte spillet. Hjemmelaget kom til mange innlegg og RBK-stopperne slet med å ta ut Frode Johnsen som avsluttet med hodet flere ganger.

Men Rosenborg kom til gode overganger og etter 73 minutter endte det med scoring. John Chibuike førte ballen langt inn på Odds halvdel før han sendte avgårde en god stikkpasning til Prica. Vinkelen for Prica var dårlig, men likevel klarte han å banke til på direkte og sendte ballen i mål på bakre stolpe.

Etter scoringen bølget kampen frem og tilbake, uten at det ble veldig farlig foran noen av målene. Dermed endte kampen 0-1 og Rosenborg tok med seg tre viktige poeng hjem fra Skien.