1 – 1 (1–0)

Tippeligaen

21.06. 2007

Tilskuere: 20039

Det startet jevnt og med et høyt tempå på Lerkendal i kveldssola. Lillestrøm var først ute med en stor sjanse da de fikk lagt inn fra venstre, bak forsvaret. En Rosenborg-fot fikk ballen akkurat nok utav bane og sjansen ble avverget.

Like etterpå handset en LSK-forsvarer og det var klart for Sapara-frispark fra 25 meter. Saparas skudd strøk utsiden av stolpen bak Heinz Müller i LSK-målet.

Som forventet ble det tøffe tak i denne kampen, og det var Lillestrøm som hadde de hardeste og seineste taklingene i starten. Det endte med at Konan måtte forlate banen allerede etter 19 minutter. Inn kom Øyvind Storflor.

Han hadde noen fine innlegg utover i omgangen, men skulle selv være sist på ballen minuttet før pause. Etter litt kaos i LSK-feltet var Storflor på rett plass og satte ballen utagbart til høyre for Müller. Rosenborg gikk dermed til pause med ledelse 1-0.

Det var også jevnt etter pause. Rosenborg hadde et lite press de første minuttene, før LSK hadde initiativet en periode. Men Rosenborg forsvarte seg godt, og kjempet seg inn igjen. Etter 65 minutter fikk Rosenborg frispark på 30 meter. Det ble tatt tidlig i bakrom til Steffen Iversen, som kontant satte ballen i mål bak Müller. Dessverre så dommeren en annen vei, og frisparket måtte tas på nytt.

Det bølget frem og tilbake, og med det fartsfyllte spillet som ble fremført av lagene skulle det mye til om lagene ikke scoret flere. Etter 78 minutter ble ikke Occean godt nok passet på på et innlegg, og han stanget inn utligninga.

Begge lag kriget videre om å få overtaket, men til tross for store sjanser til begge lag i sluttminuttene endte oppgjøret 1-1 og bare ett poeng ble igjen på Lerkendal.