Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Det ble en jevn åpning på kampen, men etter 20 minutter begynte Rosenborg å ta over. RBK, i rødt for anledningen, var gode på gjennvinning og klarte slik å skape et press på hjemmelaget. Flere innlegg ble også slått, men Odd hadde kontroll i luftrommet foran eget mål.

Odd Grenland kom mer inn i kampen mot pause, men ingen av lagene produserte store målsjanser.

Mix skapte Rosenborgs første sjanse i andre omgang da han tråklet seg gjennom feltet, men Odds spillere hev seg foran og fikk blokkert skuddet fra kloss hold. Etter en drøy times spill slo Frode Johnsen en pasning i RBKs 16-meter som traff handa til Reginussen, og dermed ble det straffe til hjemmelaget. Johnsen tok straffen, men Lund Hansen var lynraskt borte i hjørnet og reddet!

Bare to minutter senere rullet RBK et angrep fra høyre mot venstre, og Jonas Svensson fikk avslutte umarkert på bakre stolpe. Men denne gang var det Odds keeper Hansen som reddet med foten. Like etter var det Rønning sin tur til å avslutte, men også denne gang ble avslutningen reddet på streken.

Målet hadde ligget i lufta en periode og etter 71 minutter fikk Rosenborg endelig uttelling. I et etablert angrep rullet RBK opp utenfor 16-meteren til Odd og ballen havnet til slutt hos Mike Jensen som fra drøyt 20 meter klinket ballen i krysset!

Rosenborg hadde stort sett god kontroll på Odd ut kampen og tar med seg tre poeng hjem til Trondheim.

Chris Thomas Skogli