Rosenborg gikk rett i angrep på Buvik og etter 13 minutter kom det første målet da Ole Kristian Selnæs satte en retur i mål fra kloss hold. Like etter var Brede Moe på plass og satte inn sitt første mål for Rosenborg.

Videre sendte Borek Dockal et frispark gjennom feltet og og Høiland styrte ballen i mål, før Nicki Bille scoret på en kontring og sørget for at det sto 0-4 etter halvspilt førsteomgang. Samme spiller la på til 0-5 like før pause, før John Chibuike sørget for at lagene kunne gå til garderoben med 0-6.

I starten av andre omgang kom Buvik mer inn i kampen og skapte sin første store mulighet etter ti minutter.

Da var Tarik Elyounoussi mer treffsikker da han like etter spilte vegg i 16-meteren og satte ballen forbi keeper til 0-7. Buvik skapte nok en stor mulighet like etter målet, men Ørlund vartet opp med en god redning og reddet nullen.

Andre veien skulle det bli enda noen mål. Et mål av Borek Dockal, et av John Chibuike og to av Tarik Elyounoussi gjorde at det hele endte 0-11.