Rosenborg presset på fra start i andrerundekampen mot Strindheim og Nicki Bille markerte seg fort med et par gode muligheter. Blant annet kom han alene med keeper etter ti minutter, men satte ballen like utenfor.

Dansken rev seg i håret etter bommen, men bare minutter senere kunne han juble. Tore Reginiussen var overlegen i feltet på en corner fra Selnæs, men keeper Ole Næss gjorde en bra redning. Returen kunne imidlertid ikke den tidligere RBK-junioren gjøre noe med, for Bille var der han skulle være og satte ballen i mål.

Strindheim hadde et par småfarlige tendenser etter målet, men Rosenborg-forsvaret hadde god kontroll. Etter en drøy halvtime var det Nicki Bille sin tur å være servitør da han slo et innlegg til Chibuike som var sikker fra elleve meter og feiret sin 50. kamp i RBK-trøya ved å sette inn 0-2.

Kampen fortsatte i samme spor i andre omgang, hvor Rosenborg hadde ballen mye og Strindheim kom på sporadiske kontringer. Det var også Rosenborg som fortsatte å score mål, og sju minutter ut i omgangen spilte Alas gjennom Daniel Berntsen, som uselvisk fant Midtsjø i en bedre posisjon. Midtbanespillerens skudd gikk under keeper og i mål.

Nicki Bille fikk sitt andre mål for kvelden da han ble spilt fri av Mikkelsen og satte ballen i korthjørnet etter 72 minutter. Hans tredje kom fem minutter senere da han kom alene med keeper og tuppet inn 0-5.

Strindheim hadde et stolpeskudd like etter, men ellers hadde Rosenborg god kontroll og tok seg greit videre til tredje runde.