Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Rosenborg kom godt i gang på Viking Stadion, og de første ti minuttene var nesten et sammenhengende langt angrep mot hjemmelagets mål. Rosenborg kom til flere gode skuddmuligheter, men Viking-spillerne ofret seg i feltet og sørget for at Jarstein ikke ble satt på de store prøvene.

Etter hvert fikk hjemmelaget i gang kontringsspillet sitt og Christian Landu-Landu kom til to skudd fra kloss hold som gikk like utenfor.

Fem minutter før pause var det Nicki Bille som var farlig frempå. Et godt RBK-angrep ble avsluttet ved at Svensson kom rundt på høyresiden og la ut 45 grader, hvorpå Bille banket ballen via Jarstein og i stolpen. Og når også Ingelsten banket ballen tverliggeren fra ti meter like etter var det smått utrolig at det var målløst til pause i Stavanger.

Også andre omgang startet i et stort tempo. Rosenborg hadde ballen mest i åpningen, men som i første omgang var det Viking som skapte de største sjansene. Etter sju minutter måtte Örlund i aksjon på et hardt skudd fra Olsen, men RBK-keeperen var raskt nede og fikk en hanske på ballen.

Den midtre delen av omgangen var jevn og lagene nullet ut hverandre. Dermed var det sjansefattig før Sigurdsson kom til et skudd fra 14 meter. Men Örlund dro frem nok en praktredning. Ingen av lagene klarte å sette inn en sluttspurt og dermed forble kampen målløs.

Chris Thomas Skogli