Rosenborg brukte knappe seks minutter på å finne nettmaskene på Brann Stadion da Alexander Søderlund kranglet til seg ballen midt på Branns halvdel. Han spilte til Svensson og fikk etter hvert ballen tilbake og fikk avsluttet. En brannspiller blokkerte til Selnæs som satte returen via en annen motstander og Leciejewski måtte slå ballen unna. Da var Bille på riktig plass og satte inn 0-1 med hofta fra to meter. Målet feiret spillerne med en dans dedisert til Per Verner Rønning som mister resten av sesongen med skade.

I perioden etter målet hadde hjemmelaget de farligste tendensene, men Strandberg og Reginussen fikk ryddet opp foran eget mål. Alexander Søderlund fikk også headet ballen i mål etter en knapp halvtime, men da hadde dommer Skjerven allerede blåst for holding i feltet.

Det siste kvarteret før pause var det Rosenborg som tok over spillet, men da sjansen bød seg foran mål ble det litt for ubeslutsomt og man gikk seg fort fast i Branns forsvar. Dermed sto det 0-1 da lagene gikk i garderoben.

Ubeslutsomt var det definitivt ikke sju minutter ut i den andre omgangen da Chibuike spilte ballen inn fra venstre til Svensson på 30 meter, som igjen spilte en flott gjennombruddspasning til Mike Jensen. Dansken kom alene med keeper, lurte bort sisteskansen med en frekk finte og trillet ballen i det tomme buret.

Bare fire minutter senere var det en annen danske som var regissør da RBK kontret og Bille la presist inn bak Brann-forsvaret, hvor Alexander Søderlund stupte frem og fikk satt ballen i mål med yttersiden av foten fra en vanskelig posisjon. Nok et fint mål av RBK på Brann Stadion.

Utover i omgangen hadde Rosenborg stort sett veldig godt kontroll på Brann, som bare sporadisk klarte å true RBK-målet. Rosenborg unnlot å bli for baktunge og fortsatte dermed å være farlige på overganger. Og på overtid smalt det igjen. Ballen ble spilt fra venstre mot høyre, og Dockal fant John Chibuike på høyre hjørne av 16-meteren som skrudde ballen flott i mål ved lengste stolpe.

Som det siste som skjedde i kampen fikk Brann et trøstemål da Amin Askar sendte avgårde et langskudd som gikk via en spiller og snek seg inn nede i hjørnet bak en utspilt Örlund, men det hadde naturligvis ingenting å si for Rosenborg som dro hjem med en sterk borteseier og tre fortjente poeng.