Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

 
Molde - Rosenborg
1 - 0 (0-0)

Tippeligaen

26.10. 2013

Tilskuere: 10691

Kampreferat:

Storkampen på Aker Stadion startet med et høyt tempo og store målsjanser. Etter elleve minutter fikk Rosenborg en gylden mulighet til å ta ledelsen etter at Vegard Forren mistet ballen og Chibuike og Søderlund kom gjennom. Søderlunds skudd alene med keeper ble stoppet av en feberredning av Moldes sisteskanse.

Spillet bølget frem og tilbake, og flere ganger kontret lagene på hverandres kontringer. Etter en knapp halvtime gikk et frispark fra Mikkelsen gjennom hele feltet, og flere RBK-spillere var bare centimetre fra å få tuppet ballen i mål.

Molde tok over det siste kvarteret av omgangen og skapte et par større sjanser, men Daniel Örlund sto som en mur og stoppet alt som kom.

Rosenborg startet best også i den andre omgangen, og etter fire minutter var Tobias Mikkelsen nær ved å finne veien til mål fra kloss hold, men skuddet skrudde utenfor lengste stolpe.

Molde hadde ballen mer utover omgangen, mens Rosenborg kontret. Fredrik Gulbrandsen ble byttet inn etter 65 minutter, noen minutter senere avsluttet han like utenfor.

Med drøyt ti minutter igjen av omgagnen var Christian Gamboa altfor sen i en takling i 16-meteren og Molde fikk straffe. Den satte Magne Hoset sikkert i mål og Molde var i føringen.

Rosenborg sendte mange mann i angrep på slutten, men klarte aldri å svare på Moldes straffescoring, og dermed måtte Rosenborg reise hjem med tap.

Chris Thomas Skogli