Rosenborg fikk en drømmestart på oppgjøret mot Odd. Etter kun drøyt tre minutter fikk Chibuike et frispark utenfor venstre side av 16-meteren. Frisparket slo Gamst perfekt på bakre stolpe hvor Strandberg brukte alle sine muskler, kom foran forsvareren og styrte ballen i mål.

Det ble litt baktungt i perioden etter målet, men utover i omgangen fikk Rosenborg satt et høyere press og skapte mye trøbbel for Odd i deres oppspillsfase. Men pasningsspillet satt ikke helt da bruddene og overgangsmulighetene kom, noe som gjorde første omgang sjansefattig.

I andre omgang var det Odd som åpnet med en kjempemulighet. I en uoversiktelig situasjon headet Tore Reginiussen rett til Bentley som fikk heade fritt fra seks meter. Men Lund Hansen var i det umulige hjørnet og vartet opp med en refleksredning!

Det skjedde lite den første halvtimen av andre omgang, men etter hvert måtte Odd ta sjanser fremover og det åpnet seg for Rosenborg. Etter 77 minutter ble Bille spilt alene i bakrom, men André Hansen timet utrusingen sin perfekt og fikk en hånd på ballen da Bille forsøkte å komme seg forbi keeper. På det påfølgende hjørnesparket var Dorsin nær på å styre et skudd fra Strandberg i mål, men igjen var Hansen på ballen.

Og det skulle bli en actionfylt avslutning på kampen. Med åtte minutter igjen på klokka kom Mike Jensen et hundredels sekund for sent inn i en takling i 16-meteren og Odd fikk straffe. Men Alexander Lund Hansen var raskt nede og stoppet straffen fra Elbasan Rashani. Han måtte gi retur, og den var en Odd-spiller først må, men Odd-spilleren satte ballen rett i ansiktet på Lunna, som stupte frem.

Nicki Bille hadde gått høyt ut med sitt ønske om å score årets første seriemål, og på overtid leverte dansken. Han ble spilt gjennom på venstresiden, kom alene med André Hansen og curlet ballen ned i lengste hjørne. Dermed vant Rosenborg 2-0 og årets første seier er i boks!