Per Joar Hansen gjorde flere grep etter tapet mot Molde, og et av grepene var å flytte Riku Risku inn som en spiss nummer to, som skulle ligge i mellomrommet, men stupe inn i bakrom når mulig. Det tok bare 40 sekunder før grepet ga resultat. Riku Riski satte på storfarten i bakrommet og la inn til Alexander Søderlund som banket i mål via tverliggeren og keeper.

Decamps var nær ved å utligne noen minutter senere da han fikk stå umarkert på et hjørnespark, men Lunna dro frem en flott redning på skudet fra 14 meter. Andre omgang forble til tross for et høyt tenningsnivå sjansefatting og 0-1 holdt seg ut omgangen.

Også i andre omgang slet lagene med å få ballen ned på bakken på det midt sagt humpete underlaget. Men etter en drøy time kom det er flott Rosenborg-angrep. Gamst Pedersen spilte gjennom Riski på venstresiden og finnen la ut 45 grader til Mikkelsen. Dansken dro bort en spiller og plasserte ballen flott i lengste hjørne.

Nå ble det mye Rosenborg mot et Sandnes Ulf som måtte sende folk fremover, samtidig som Rosenborg oftere fikk utnyttet farten på topp. Bille ble spilt gjennom etter 70 minutter, men kom for nær keeper, som fikk stoppet skuddet. Og på et hjørnespark like etterpå fikk ikke Sandnes Ulf klarert og Tore Reginiussen banket et skudd hardt på keeper fra 16 meter.

Bille var et frisk pust med hans iherdige jobbing og han kom til flere skuddmuligheter. Samtidig åpnet kampen seg begge veier, og lagene kontret på hverandre til siste slutt. Pål André Helland ble spilt i bakrom på overtid, og forsøkte å finne Chibuike foran mål, men fikk et dårlig treff. Det gjorde imidlertid ingenting, for Rosenborg vant 2-0 og tok med seg tre fortjente poeng tilbake til Trondheim.