Molde - Rosenborg
3 – 1 (1–0)

27.07. 2014

Tilskuere: 11424

Molde fikk en pangstart med scoring etter bare fire minutter når Mattias Moström får ga alene igjennom RBK-forsvaret og setter ballen pent i lengste hjørne.

Etter kalddusjen er det Rosenborg som tar over banespillet, men til tross for flere store sjanser klarer de ikke å overliste Nyland i Molde-målet.

I andre omgang er det hjemmelaget som starter best og Daniel Chima Chukwu setter inn 2-0 i det 55. minutt etter at han får et sleivskudd fra Elyounoussi rett i bena.

Åtte minutter senere er det Harmeet Singh som gjør alt selv. Fra 18 meter banker han ballen i krysset.

Et kvarter før slutt reduserer Morten Gamst Pedersen til 3-1 med sitt første spark på ballen. Et frispark fra 25 meter går rett på Ørjan Nyland som bare får fingertuppene på ballen.