Stabæk 23
Stabæk 38
Stabæk 45
Stabæk 84

Kåre Ingebrigtsen hadde hele fem førstelagsspillere utilgjengelig til kampen mot Stabæk, så det ble endel spillere i uvante roller. Det var Stabæk som startet kampen best, men uten å få satt press på Rosenborg. Etter hvert jobbet Rosenborg seg inn og jevnet det spillemessige mer ut. Stabæk hadde fått inn Magne Hoseth og hans presise frisparkfot i løpet av uka, og den tidligere Molde-spilleren var småfarlig som dødballservitør.

Men det gjennom spill at Hoseth skulle skape trøbbel for Rosenborg, etter halvspilt førsteomgang. På en overgang mottok Hoseth ballen på midtstreken og spilte Franck Boli i bakrom. Hverken Mikkelsen eller Rønning fulgte løpet til Stabæk-spissen, som enkelt kunne banke inn 1-0 alene med Örlund.

Rosenborg skapte en par større sjanser da halvtime ble passert, men avslutningene gikk utenfor. Da viste Stabæk hvordan det skulle gjøres, og mot etablert forsvar, da Rosenborg var i overtall etter 35 minutter la Ville Jalasto et innlegg bak Rosenborgs backfirer, hvor Skjelvik tapte duellen med Brustad, som fikk sette inn Stabæks andre mål for kvelden.

Men vondt skulle bli mye verre før pause. Idet klokken passerte 45 minutter traff et hjørnespark Rønning i magen, og ballen gikk inn i Rosenborgs sitt mål. Dermed ledet Stabæk hele 3-0 etter første omgang.

Etter den forferdelige førsteomgangen startet Rosenborg bedre i andre og måtte ha et tidlig mål om det skulle være håp. Stabæk hadde eid midtbanen i den første omgangen, men Rosenborg fikk brukt Selnæs mer i andre, og fikk dermed en ny dimensjon i angrepsspillet. Etter tolv minutter kom også reduseringsmålet som tente et lite håp da Jørgen Skjelvik spilte Riku Riski i bakrom og finnen satte inn 3-1 alene med keeper.

Og Rosenborg fortsatte å kjøre på utover i omgangen. Noen minutter senere slo Daniel Berntsen inn fra venstre og foran Mix stupte Mix frem og headet mot mål. Men keeper var raskt nede og fikk akkurat en hanske på ballen.

RBK hadde ballen mye gjennom andre omgang, men Stabæk forsvarte seg godt. Mulighetene kom likevel, og innbytter Alexander Sørloth fikk sin første store sjanse et minutt etter at han kom inn. På et innlegg fra venstre fikk han avsluttet fra fem meter, men traff dårlig og ballen gikk over.

Ingebrigtsen måtte sende mange mann fremover for å ha en sjanse, og da ble de straffet av Stabæks raske angrepsspillere etter 84 minutter. Fredrik Brustads fart hadde stort sett blitt utjevnet av Skjelvik gjennom kampen, men da Stabæk-spissen kom i løpsduell med Rønning, fikk han løpt seg fri og plassete inn 4-1.

Like før full tid slo lynet ned like ved Nadderud Stadion og Tom Harald Hagen valgte å avbryte spillet en periode, av sikkerhetsmessige årsaker. Da den ble startet opp igjen noen minutter senere skjedde det ikke stort, og Rosenborg tapte fortjent mot Stabæk.