Rosenborg kom godt i gang fra start mot Fløya. Hjemmelaget var aggressive i forsvarsspillet og la den en stor innsats for å stoppe Rosenborg, men det sprakk litt etter ti minutter. Da kom Jørgen Skjelvik seg rundt på venstresiden og slo hardt og presist inn foran mål, hvor Liam Henderson var på plass og sendte Rosenborg i føringen med en god heading.

Begge lag var aggresive og hindret hverandre lenge i å skape store muligheter. Men etter drøyt 20 minutter fant Fredrik Midtsjø veien gjennom Fløya-forsvaret og satte ballen i nærmeste hjørne.

Riku Riksi sørget for kampens frekkeste scoring på et innlegg fra Emil Nilsen etter en halvtime. Han så at keeper sto litt ute fra mål, og lobbet frekt over målvakten på volley. Sju minutter senere skaffet Jørgen Skjelvik straffe, og den satte Tomas Malec trygt i mål.

Slovaken var naturligvis lysten på å vise seg frem fra sin beste side, og fortsatte andreomgangen som den første sluttet. Det var spilt elleve minutter da Jørgen Skjelvik kom seg til kortlinja og slo presist inn på bakre hvor Malec headet inn 0-5 fra tre meter. Bare to minutter fullførte spissen sitt hattrick, denne gang etter godt forarbeid av Riku Riski.

Steiring kom inn ved pause, og Sivert Solli og Andreas Helmersen ble byttet inn etter en drøy time. Det ble en rolig avslutning på kampen og Rosenborg tok seg videre til tredje runde med 6-0.