Rosenborg brukte knapt to minutter på å ta ledelsen i fjerderundekampen i NM mot Tromsdalen. Mike Jensen slo et hjørnespark fra høyre og en uheldig TUIL-spiller sendte ballen mot eget mål. Den traff i tillegg Tomas Malec på veien slik at keeper ble utspilt og det sto 1-0.

Det andre målet til Rosenborg kom fire minutter senere. Mikael Dorsin kom rundt på venstresiden og slo presist inn foran mål. Der mistet Tromsdalen markeringen på Riku Riski som fritt fikk gå opp og headet ballen i mål fra kloss hold.

Det ble mye spill mot Tromsdalens mål utover i omgangen, men RBK var litt for unøyaktige på siste tredjedel til å skape de helt store sjansene. Mike Jensen behøvde derimot ikke en stor sjanse for å legge på til 3-0 etter 38 minutter. Han fikk sjansen til skudd fra 18 meter og plasserte ballen ned i langhjørnet.

Liam Henderson måtte forlate banen tidlig i andre omgang og Tromsdalen utnyttet tiden før RBK fikk byttet til det fulle. Et innlegg ble slått inn fra venstre og Mohammed Ahmed headet inn 3-1 fra ti meter.

Pål André Helland kom inn etter 66 minutter og brukte bare ett minutt på å markere seg. Han dro seg inn fra kanten og skrudde ballen rundt keeper og i mål. En vakker scoring.

Noen få minutter senere skulle Tomas Malec sette sin andre for kvelden, og nå var det ingen tvil om hvem som produserte målet. Riski slo hardt inn langs bakken og Malec banket ballen hardt i mål fra kloss hold.

Rosenborg var inne i en veldig god periode, og det skulle bli mer. Dorsin kom på en av mange raid på venstresiden og la hardt inn foran mål. Der mistet en TUIL-spiller oversikten og trodde nok han var mer presset enn han var da han satte ballen i eget nett.

Pål André Helland hadde allerede scoret i sin sjuende kamp på rad, men ville ha mer. Tre minutter før full tid fikk han skuddmulighet i 16-meteren og skrudde igjen ballen forbi keeper. Dermed vant Rosenborg 7-1 og er videre til kvartfinalen i NM.