Rosenborg gikk rett i strupen på sine gjester fra Reykjavik da RBK og KR møttes til returoppgjør i Europa Leagues andre kvalifiseringsrunde. Rosenborg hadde med seg en 1-0-ledelse fra første kamp, men ville fortsette å angripe på hjemmebane.

Fire minutter spilt da Fredrik Midtsjø sendte avgårde en markkryper fra 20 meter som gikk inn i helt nede ved lengste stolpe.

Tre minutter senere var det Pål André Helland sin tur med en ny markkryper. Han var like presis, men valgte det nærmeste hjørnet og det sto 2-0 på Lerkendal.

Rosenborg kjørte KR kraftig, og fikk sitt tredje mål etter 17 minutter. Det var Alexander Søderlund som fikk et skudd blokkert, men fikk ballen tilbake og satte den under keeper og i mål fra ti meter.

Rosenborg var det førende laget kampen igjennom, men mistet litt rytmen i angrepsspillet da Ole Selnæs ble byttet ut for å spare ryggen i første omgang. Samtidig ble KR lavere i andre omgang, og la om til en femmanns backlinje slik at Rosenborg måtte jobbe tålmodig for å bryte dem ned. Andreas Helmersen kom inn på tampen, og var nær ved å score på sin første ballberøring da han headet like utenfor på et hjørnespark.

Fredrik Midtsjø fulgte opp med et bra volleyskudd noen minutter senere, men også denne gangen havnet ballen noen centimetre utenfor stolpen. Dermed endte det med en komfortabel 3-0-seier, 4-0 totalt, og Rosenborg er videre til tredje kvalifiseringsrunde hvor Debrecen er motstander.