Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Rosenborg fikk en vanskelig start på oppgjøret da Lazio tok ledelsen etter bare ni minutter. Etter et hjørnespark kom Filip Djordjević seg fri på første stolpe og headet inn ledermålet til gjestene.

Pål André Helland var nær ved å utligne etter 16 minutter, da han så at keeper sto på halvdistanse og sendte en ball i krysstanga bak sisteskansen.

Rosenborg fikk ha ballen mye før pause, mens Lazio tettet igjen bakover og jaktet gode overgangsmuligheter. Og da RBK enkelt mistet ballen midt på egen halvdel, fikk italienerne det akkurat som de ville. Filip Djordjević ble kjapt spilt gjennom og doblet Lazios ledelse.

I andre omgang skjedde det svært lite frem til det 83 minutt. Lazio hadde god kontroll og var heller ikke så ofte interessert i å komme på overganger. Men med sju minutter igjen knallet innbytter Keita sammen med Helland, og dommeren så et slag fra Lazios spiller. Dermed bar det rett i garderoben for Keita, som kom inn i pausen.

Men italienske lag er kjent for sin kynisme, og det var ikke annerledes for Lazio som gjorde noen justeringer og ikke fikk nevneverdige problemer med ti mann i sluttminuttene. Dermed endte det med et 0-2-tap mot Lazio på Lerkendal.

Chris Thomas Skogli